Vikinge Grand Prix nr. 4

Sidste vintertræningssamling i Limfjordskredsen – og afslutning på Vikinge GrandPrix – lørdag den 24. marts.

Frisk vind:
Lørdag eftermiddag sluttede sidste træningssamling for jollesejlere i Skive.
En meget frisk pålandsvind direkte fra øst vanskeliggjorde egentlige træningsøvelser; men der blev gennemført træningspas for både erfarne optimistsejlere og storjoller (E-jolle og Laser). I havnen blev der også arrangeret sejlads for de mere forsigtige under beskyttede forhold.

Ingen dramatik – focus på sikkerheden:
Før sejladsen blev forældrene informeret om evakueringsplanen for sejlerne i tilfælde af træningssamlingen skulle blive ramt af et pludseligt vejrskifte, som bl.a. indtraf i Ålborg forrige week-end, og som gav anledning til en del medieopmærksomhed. I et sådant ekstremt tilfælde er planen at evakuere alle sejlere fra vandet hurtigst muligt. Joller og grej efterlades og kan bjærges senere. Alle sejlere skal herefter hurtigst muligt møde til mandtal i klubhuset. Alle træner- og følgebåde samt klubhus er udrustet med VHF-radio for hurtig kommunikation. Heldigvis var der ingen dramatik, alle kom sikkert i havn efter træningen!

Resultater; Limfjordens Vikinge Grandprix Træningen sluttede af med 2 sejladser i Limfjordens Vikinge Grand Prix. En opdeling i Guld- sølv og bronzefelt er en nyopfindelse, fordi både A-B og C sejlere er blevet trænet sammen.

I Guld feltet (AB-sejlere) vandt Jan Madsen, Skive, foran Anne Mette Laugesen fra Sallingsund Sejlklub. Kasper Imer fra Attrup blev nr. 3.
I sølvfeltet vandt Alice Bjerre Knudsen, Struer, foran Rasmus Pedersen, Sallingsund Sejlklub. Frederik Sørensen, Sallingsund/Sillerslev Sejlklub, blev nr. 3.
Bronzefeltet blev vundet af Daniel Thomassen fra Struer, foran Simon Jørgensen, Skive, og Andreas Mølberg Olesen, Struer.
Zoom8-feltet, der dog ikke sejlede lørdag p.g.a. landstræningslejr i Ålborg, havde Mikkel Bjærge, Skive, som vinterens samlede vinder. Han blev efterfulgt af Kathrine Mølberg Olesen, Struer, og Tobias Kronborg, Ålborg.
Blandt de store joller og lidt ældre sejlere blev Kasper Sejersen, Skive, en suveræn vinder i Laser Radial.
Han blev efterfulgt af Kirsten True, Struer, i Europajolle og med Mads Rønn, Struer, på 3. pladsen.
Alle resultater kan læses på www.adrenalina.dk

Alle præmietagere – og øvrige deltagere - modtog en særlig is-statuette efter sejladserne, hvor der også blev serveret varme pølser i klubhuset.

Succes for træningssamlinger på Limfjorden: De fire træningssamlinger i vinterens løb har haft stor tilslutning i forhold til andre år. I alt 28 sejlere har gæstet samlingerne, der har været arrangeret af en gruppe af forældre i Limfjordskredsen og været afholdt i henholdsvis Struer og Skive Sejlklub.
Det lover godt for aktiviteten på Limfjorden, og forhåbentligt giver træningen også resultater. Det vil den kommende sæson vise. I påsken er flere sejlere i træningslejr bl.a. på Lake Garda, Italien. Der arrangeres også påskelejr i Egå samt i Nykøbing Mors.

Med venlig Hilsen

John Laugesen
Sallingsund Sejlklub


DSCF9690.JPG Dscf9691.jpg DSCF9693.JPG DSCF9695.JPG DSCF9698.JPG DSCF9700.JPGSE SOM LYSBILLEDSERIE
GÅ TIL BILLEDE-OVERSIGTEN