Vikinge Grand Prix nr.3


SE SOM LYSBILLEDSERIE
GÅ TIL BILLEDE-OVERSIGTEN

Frisk vind til friske sejlere

20 friske jollesejlere var på Skive Fjord lørdag den 10.marts til vintertræning i Limfjordskredsen. Der var deltagelse fra hele Limfjordskredsen; men der var også sejlere fra Nordjylland og Kerteminde. Optimistsejlerne blev trænet af Karina Pedersen, Struer, som selv har haft en karriere som elite-optimistsejler bl.a. med deltagelse i Nordisk Mesterskab.
Sejlerne gennemgik to træningsøvelser, der begge havde focus på at vælge den rigtige fløj på banen. Vinden var meget frisk og med mellemrum fejede hårde vindpust hen over fjorden.
Resultatet var en hel del kæntringer. Men det er ikke noget problem, for sejlerne er alle udstyret med tørdragt og varm påklædning, så man kan modstå en tur i baljen.
Et par af de store jollesejlere valgte dog at sejle i havn igen, fordi vinden var lige lovlig frisk. Heriblandt var der en enkelt af Laser-sejlerne, som havde en skade med en ødelagt rorpindsforlænger.
Træningssamlingen blev afsluttet med to sejladser i vinterens Vikinge Grand Prix. I optimistklassen vandt Kasper Imer , Brovst begge sejladser. Jan Madsen fra Skive og Anne Mette Laugesen, Sallingsund, fulgte i begge sejladser efter på henholdsvis anden- og tredjepladsen. I Laserklassen vandt Casper Sejersen fra Skive. I Zoom8-klassen var der 3 sejlere. Her vandt Mikkel Bjærge, Skive, begge sejladser.
Træningssamlingerne er arrangeret af en gruppe i Limfjordskredsen. Denne gang var det forældrene i Skive Sejlklub, som gjorde en stor indsats. Der blev bl.a. serveret varm suppe efter sejladserne. Næste træningssamling er lørdag den 24. marts, hvor Limfjordens Vikinge Grand Prix slutter med præmieuddeling.

Venlig hilsen
John Laugesen
Sallingsund Sejlklub
SE SOM LYSBILLEDSERIE
GÅ TIL BILLEDE-OVERSIGTEN